Kies je categorie
Menu
Productbeschrijving

Oliefilter W21ESO1500 van uw Kubota machine online kopen

Bent u op zoek naar een oliefilter voor uw Kubota machine zoals een tractor, grondbewerkingsmachine, hooibouwmachine of een ander soort machine die u online wilt kopen? VDM Tools & Parts, onderdeel van Van Dam Mechanisatie, is u graag van dienst. U vindt bij ons talloze onderdelen voor uw Kubota machine. Deze bestelt u eenvoudig via onze webshop, maar ook voor technische dienstverlening kunt u bij ons terecht.

Welke oliefilter zoekt u voor uw Kubota machine, W21ESO1500?

Het tijdig vervangen van het oliefilter van uw Kubota machine is van belang om schade aan de motor te voorkomen. Door een oliefilter te vervangen, wordt het inwendige smeersysteem van de motor verschoond en vindt de smering van olie weer optimaal plaats. De leeftijd van uw machine en het aantal gedraaide uren hebben invloed op de frequentie van het vervangen van het oliefilter en de olie. Onze specialisten informeren u graag of het nodig is om het oliefilter te vervangen en welk type filter u nodig heeft voor uw Kubota machine. In ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd een geschikt oliefilter voor uw Kubota machine. Ongeacht of uw machine onder de onderstaande modellen valt of andere types wij leveren uw originele onderdelen.

B – BX serie
F – FZ serie
G- TG serie

Bestel uw gewenste producten eenvoudig online

Wilt u een oliefilter of een ander product online kopen voor uw Kubota machine? Plaats uw bestelling dan eenvoudig online. Naast ons online aanbod hebben wij ook een groot aanbod op aanvraag. Staat uw gewenste product niet tussen ons aanbod? Dan is de kans groot dat wij alsnog aan het originele onderdeel kunnen komen. Bekijk onze webshop en betaal veilig online. Heeft u vragen? Mail dan gerust naar info @ vdmtools.nl of bel naar 072-5022667.

De W21ESO1500 is een van het kleinste formaat van de oliefilters in het Kubota assortiment. Veel kleine verbrandingsmotoren zijn voorzien van dit oliefilter, of de motor nu in een grasmaaier, trekker, hoogwerker of andere machine zit maakt geen verschil. Twijfelt u neem gerust contact op dan zullen we u evrder helpen.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
merkkubota
productgroepFilters
totale hoogte (mm)72
buitendiameter (mm)69
schroefdraad (metrisch)M20
spoed schroefdraad1,5

Olie filter Kubota W21ESO1500

Fabrikant artikel nummer: W21ESO1500
€ 7,47 excl. BTW
Beschikbaarheid: 31 op voorraad
Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
merkkubota
productgroepFilters
totale hoogte (mm)72
buitendiameter (mm)69
schroefdraad (metrisch)M20
spoed schroefdraad1,5