Kies je categorie
Menu

Olie en smeermiddelen

Een machine van Kubota voorzien van kwalitatieve olie is van groot belang voor de functionaliteit ervan. U wilt natuurlijk dat uw machine zo lang mogelijk operationeel is. Het zou zonde zijn als uw machine van Kubota vanwege een gebrek aan olie eerder slijtage oploopt of aan onderhoud of reparatie toe is. Bij VDM Tools & Parts in Ursem, nabij Alkmaar, bestelt u eenvoudig olie en andere producten voor Kubota.

Waarom het belangrijk is om uw machine van Kubota van olie te voorzien

Olie is voor vrijwel iedere machine, dus ook van Kubota, noodzakelijk voor de levensduur. Voorbeelden van noodzakelijke oliën zijn motorolie en transmissie-olie. Motorolie wordt gebruikt voor de smering van de verbrandingsmotor, terwijl transmissie-olie noodzakelijk is voor de versnellingsbak en aanverwante onderdelen. De transmissie-olie van Kubota biedt uitstekende prestaties. Zo is starten bij zeer lage temperaturen mogelijk. Dat is natuurlijk wel zo handig in de koude maanden. De componenten van de versnellingsbak hebben dankzij deze kwalitatieve olie een aanzienlijk langere levensduur. Daarnaast heeft de olie extreme drukeigenschappen en optimale anti-slijtage eigenschappen waardoor de tandwielen en hydraulische componenten uitstekend beschermd worden. Kortom, het aanschaffen van olie is een must!

Ontdek onze andere producten

Naast olie, is een oliefilter noodzakelijk voor de functionaliteit van de verbrandingsmotor van uw machine. Door middel van een oliefilter wordt de olie gezuiverd van vuil. U vindt de geschikte onderdelen in onze webshop. Weet u niet welk filter geschikt is voor uw machine? Neem dan contact op met onze technische experts. Dit geldt ook voor producten die u niet kunt vinden in onze webshop, maar wel wilt aanvragen. Mail gerust naar info @ vdmtools.nl of bel naar 072-5022667.