Zoek
Categorieën
  Menu Close
  Back to all

  Kubota RTV

  De Kubota RTV is een robuuste terreinwagen die in alle omstandigheden in staat is om mensen en goederen te vervoeren. Dit werktuig van het bekende merk Kubota is zeer gebruiksvriendelijk, multifunctioneel en levert optimale prestaties. Om deze optimale prestaties in stand te houden, dient u uw Kubota RTV regelmatig te voorzien van onderhoud. Hier helpt VDM Tools & Parts, onderdeel van Van Dam Mechanisatie BV, u graag bij. Zowel door het leveren van producten en onderdelen als door het ondersteunen op technisch vlak.

  Alles wat u nodig heeft om uw Kubota RTV optimaal te laten presteren

  Als erkende dealer van Kubota, bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van producten en onderdelen voor uw Kubota RTV. Wij zijn gespecialiseerd in landbouwmechanisatie tuin en park en weten precies welke onderdelen u nodig heeft als uw Kubota RTV niet meer optimaal presteert. Zo leveren wij onder andere:

  Brandstoffilters
  Filterkits
  Luchtfilters
  Contactsloten
  Klepdekselpakkingen
  Opvoerpompen


  En nog veel meer
  Onze vakmensen vertellen u graag meer over onze verschillende producten. Heeft u een keuze gemaakt? Dan bestelt u de gewenste producten eenvoudig online.

  Het is ook mogelijk om langs te komen

  Wilt u onze vakmensen liever persoonlijk spreken? Dat kan! Breng gerust een bezoek aan ons bedrijf in Ursem en wij verwelkomen u met een kop koffie. Wilt u uw Kubota RTV door ons laten repareren of keuren? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Mail voor meer informatie naar info @ vdmtools.nl of bel naar 072-5022667.

  Opmerkingen
  Plaats uw commentaar Close